Superlätt julgodis
Sådär, då var årets julgodis klart och jag och Felicia har haft en jättemysig stund tillsammans :)
Först gjorde vi Risbräck, det absolut enklaste julgodis man kan göra! Smält 200 g blockchoklad, ljus eller mörk vilket du föredrar. Rör sen ner ca 6 dl rispuffar. Bred ut röran på bakplåtspapper och låt stelna i kylen, sedan bryter du i bitar. Alternativt kan du klicka smeten i små formar och låta stelna i kylen.
Här är Felicia i full färd med att breda ut smeten.





Det blev även några chokladbitar gjorda på smält blockchoklad som vi lade i formarna som julchokladskalendern ligger i. Eftersom Felicia redan plundrat hela sin kalender så var den tom... Haha
Nu är det dags att fixa kvällsmat här, blir hemmagjord Pizza i dag, mums!
Vad gott det ser ut. Ni tjejer är så duktiga :)
Skrivet av Anett 2008-12-21 kl 21:36
Missnorpan svarade 22 december 2008 klockan 05:04:
Hehe tack så mycket. Här äts det för fullt kan jag lova...får väl se om det blir nåt kvar till julafton :) Isabell har fått smaka chokladdoppad marsipan och herregud vad hon njuter. Sitter och ser helt salig ut, tuggar frenetiskt samtidigt som hon ler med hela ansiktet och säger: Mmmmmmm :)