Världens gulligaste sms....

Min dotter Felicia var lite ledsen och saknade mej så jag lovade henne en riktig myskväll på måndag när vi ses igen.
Hon är hos sin pappa i helgen och följande sms skickade hon till mej i går, jag citerar.

"Kan vi ha sipps på monda kväll. Snäla mamma och snäla lite godis."

I slutet på smset hade hon gjort en pussmun.

Helt klart det absolut sötaste sms jag någonsin fått :D Vad gör det om det blir lite stavfel, hon är urgullig min lilla älskling :)


Nu har allvaret börjat igen

Japp, så är det! From i dag har jag börjat jobba igen på allvar. Jag mjukstartade i går några timmar med att fixa inlogg till datorn på jobbet, (det strular alltid när man varit borta ett tag), läste igenom alla mail...nästa 400 stycken, för att uppdatera mej om alla förändringar. 
Det var riktigt skoj att träffa alla goa arbetskamrater igen och faktiskt hade jag glömt bort att mitt jobb kan vara riktigt skoj emellanåt :D
Nu väntar jobb lördag, söndag och måndag, sen har jag en ledig dag på tisdag, jobbar onsdag och torsdag och så ledigt igen fredag, lördag och söndag. Med andra ord, tillbaka till verkligheten, haha.

Nu sista veckan innan allvaret har jag passat på att göra sånt jag borde gjort för längesen men skjutit upp...
Jag är världsmästare på att skjuta upp saker, hihi.

I måndags passade jag på att vara med Felicia en hel dag i skolan. Måste säga att dom är så duktiga och det var väldigt mysigt att få spendera hela dagen med min lilla prinsessa.
Skolmaten den dagen bestod av Korvstroganoff och ris eller raggmunk... Jag har hemska minnen från skolmaten och förberedde mej på det värsta!
Men jisses vad gott det var! Jag åt raggmunk efter inrådan från Felicia och det var dom absolut godaste raggmunkar jag ätit i hela mitt liv :D



Direkt efter skoldagens slut begav jag mej till Frivården för en övervakarträff. Nu är det längesen jag var övervakare åt någon och faktum är att jag egentligen inte har tid, tyvärr. Men eftersom personen i fråga hade bett att få just mej så kände jag att jag ville ställa upp och mötet gick kanonbra.

Så till nåt helt annat...kom på att jag utlovat en tävling så fort jag fått ordning på nya lägenheten!
Nu är det ju inte så att jag är klar här på långa vägar eftersom det tar tid att fixa det mesta själv, men jag har ändå tänkt ha en tävling inom en snar framtid.
Så glöm inte att kika in här, annars kanske du missar tävligen och det vore väl dumt! :D

Hoppas ni alla har en riktigt mysig och trevlig fredagskväll, det ska jag ha.

RSS 2.0