Retas inte med mej!

Ahhh...ibland blir jag så arg!
Efter att ha sovit lite halvtaskigt pga att Isabell vaknat flera gånger så kan man väl inte påstå att det var världens piggaste Sofie som gick upp i morse.
Men Felicia måste till skolan, så det är bara att dra sej upp!
Morgonen förflöt smärtfritt och jag behövde bara be Felicia 3 ?!? gånger att hon skulle klä på sej, hehe.
Så körde vi iväg, med bil i dag eftersom det regnar...
Jag är inte överförtjust i morgontrafiken eftersom merparten av alla som kör verkar ha ca 1 minuts marginal på morgonen och kör som idioter...men det är bara att bita ihop.
Efter att jag släppt av Felicia i skolan så bar det av hemåt igen och en liten bit från skolan finns en smal passage där bara en bil i taget kan köra igenom. Det innebär att man får släppa fram bilar från motsatt körriktning.
Jag väntade på min sida medans 4-5 bilar körde från andra hållet och blev glad när en bil till slut körde åt sidan och stannade. Tack!
MEN...precis när jag kör in i passagen så kör även hon in???
Hon fortsatte att köra och det innebar att jag fick backa tillbaka och köra åt sidan!
Kunde inte hejda mej själv utan hötte med näven åt henne, retas INTE med mej på morgonen!

Tur att det finns så många goa och härliga människor i världen som väger upp dom här totalt hjärndöda rikspuckona!

Hm...nu ska jag äta lite frukost och släppa hela grejjen!

Slutet på en blogg?

Som ni garanterat märkt vid det här laget blir det inte mycket uppdateringar här på bloggen. Jag har delade känslor kring det måste jag erkänna...
Jag tycker om bloggen och kan ibland sakna den, men eftersom det är sällan jag ens hinner sakna den så förstår ni säkert att det är ännu svårare att faktiskt få tid att uppdatera.

Livet går sin gilla gång och jag känner att jag inte hinner med hälften av det jag måste och vill...och tyvärr är det ju så att det man måste får gå först och det man vill får man ta om det hinns med...

Visst, allt handlar om prioriteringar, helt klart! Men jag prioriterar tid med mina barn, hålla någorlunda ordning här hemma, träffa nära och kära osv.
Sista tiden i mitt liv har varit smått kaotisk med flytt (med allt vad det innebär) och eftersom jag själv måste fixa allt så tar det sin lilla tid. Sen har jag min älskade lilla Isabell som far fram som en virvelvind och inte ens låter sin mamma gå på toa eller duscha i fred :)
Felicia tar oxå tid, men det är mest kvalitetstid eftersom hon är så stor att hon kan klä sej själv, äta själv, duscha själv...jaaaa, ni vet vad jag menar :)

Det sägs ju att "Små barn, små problem, Stora barn, stora problem"....men njaaaa...jag vet inte riktigt det ja!

Jag ska iaf försöka uppdatera med lite bilder eftersom jag vet att det är flera som undrat över hur nya lya blir och jag vill ju inte svika någon :)

Nu är klockan massor och jag ska försöka sova lite...och då säger jag försöka! Vi har en liten kanin här som INTE sover på nätterna utan sysslesätter sej med att flytta runt sitt hus??, tömma ut sin toalett?? och föra allmänt oväsen på nätterna...
Har flyttat ner henne på undervåningen men det hjälper inte mycket...Nåja...hon är kramgo Skuttan som hon heter och det är ju alltid härligt med lite gos! :)

Natti natti

Grattis Linda på din dag :)

I går hade vi jättetrevligt sällskap av Linda, Johan och Theo. Vi grillade och fikade och barnen lekte en massa. Vi fick även sällskap av Felicia och Johans kompis Viktor som var med och åt mat.
Isabell verkade mer än nöjd och hon sken som en sol, vilket hon alltid gör när vi får besök :)

Baksidan är inte mycket att hurra för än, har helt enkelt inte hunnit med att fixa till den som som jag vill att den ska vara än, men det hinns med så småningom.
Isabell har i alla fall skoj där och i går lekte hon och Theo i "sandlådan", det ska bli en ordentlig sandlåda nån gång.



Dom stora barnen kollade film och var ute och hoppade studsmatta hemma hos Viktor. Dom fick även gå en skattjakt när dom kom hit och givetvis var det Daim som fanns i skatten, haha.

Theo och Isabell...några pussar blev det och Isabell ser rätt nöjd ut :)



Och sist men inte minst så fick vi säga Grattis till Linda efter tolvslagen eftersom hon fyller år i dag.

Så stor Grattiskram till Linda på födelsedagen!


RSS 2.0