Ajajaj

Vi har lämnat intresse på en lägenhet till och den här vill vi såååå gärna ha!! Den är perfekt, jättenära där vi bor nu, två våningar och uteplats på fram och baksidan. MEN så kommer nån j***l med högre köpoäng och glider före såklart!
Blir så förbannad :( Vi är nummer två i "kön" och om dom tackar nej är lägenheten vår. Men chansen att dom tackar nej till den här lägenheten är minimal tyvärr.
Sen hittade vi en till som var intressant, men GLÖMMER att lämna intresseanmälan........
Tror vi får bo här tills barnen är vuxna och jag och Niklas är gamla och hamnar på hemmet!

På tal om nåt helt annat...
Isabell har varit urdålig i magen nu i ca en vecka. Tänkte att det skulle gå över, men det gör det tyvärr inte. Så en kväll för ett par dagar sedan kom det en stor slemklump...ringde sjukvårdsrådgivningen för att fråga vad det kunde vara för nåt, men som vanligt var det jag som fick föreslå för dom vad det ev kunde vara. Varför sitter dom där egentligen? Dom kan ingenting och det lilla dom kan får dom inte säga till dom som ringer...
Hur som helst så har det varit slemmigt nu flera gånger till så jag ringde vårdcentralen tidigt i morse. Fick som svar att dom ringer upp oss ca 13.40 i dag... Jättebra! Det innebär garanterat att vi inte får komma dit med henne i dag, för vid den tiden brukar alla tider vara upptagna och sen är det lördag och söndag.
Ringer barnläkaren Anders på måndag i stället, eftersom han är privat så bryr han sej om sina patienter. Han behandlar dom inte som en skock får som är ett nödvändigt ont för att få ut sin lön.

Nähä...nu ska jag väl ta med mej familjen ut i solen en stund kanske :)

Kommentarer
Postat av: Lisa

Hoppas ni hittar någon bra lägenhet snart...kan inte vara skoj att leta så länge. Lycka till!

2009-04-17 @ 13:09:37
Postat av: Livet Som Sofie

Tack du, det hoppas jag med :)

// Sofie

2009-04-17 @ 19:06:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0