Underbar dag

Jisses vilken fint väder det har varit i dag! 17 grader stog utetemperaturen på när vi åkte i bilen förut :)
Fast dagen gick som vanligt alldeles för fort... Isabell vaknade flera gånger i natt och var nästan otröstlig. Tyckte hon kändes varm och mycket riktigt hade hon 38.5 i feber. I morse var febern borta så vi åkte iväg för att hämta farfar som bestämt.
Vi åkte först ut till Slaka till faster Monas grav och satte ut påskliljor, påskris och Felicia tände ett ljus. Det blev så fint!
Sen åkte vi till minneslunden där farmor ska ligga. Det tog en liten stund innan vi hittade den, men när vi väl gjorde det så blev vi glatt överraskade. Det var verkligen jättefint!! Med två konstgjorda "sjöar" och en porlande bäck som rann emellan. Stora gräsytor och två iordninggjorda ställen att lägga blommor eller tända ljus. Vi tände ett ljus där med fast farmor inte vilar där än.
Sen åkte vi hem till farfar för att fika, min favoritsyssla (näst efter shopping då) :) Sedan följde vi med farfar till biblioteket och affären. Efter att vi släppt av farfar åkte vi raka vägen till Skopunkten. Felicia har nämligen inga andra skor än vinterstövlar, alla vår och sommarskor har tydligen blivit för små. Tanken var att Felicia skulle få tre par nya skor, ni vet, ta tre betala för två. Men när vi skulle gå ur bilen upptäckte vi att Isabell saknade sin ena gympadojja... Hon har bara ett par skor eftersom hon inte riktigt lärt sej gå än, men lika förbaskat måste hon ju ha nåt på fötterna. Så det var bara att köpa till henne med! MEN...då blev det ju fyra par skor... Shoppingdjävulen i mej rycker och drar och "tvingar" mej att köpa två par till, haha. Så det blev två par skor till mej med, av bara farten. Och så ytterligare ett par sandaler till Bellan, blir lite varmt för henne att ha gympadojjor när det är som varmast. Jag vet vad ni tänker...då blev det ju sju par... men NEJ, jag tog inte två par till! Sandalerna kostade bara 45 kronor nämligen :D
Så för sju par skor betalade jag 800 kronor, kan det bli bättre?? :)
Förresten tog vi vägen förbi Johannelund på hemvägen, där vi varit tidigare och handlat med farfar och där på en trottoarkant stog Isabells förlorade sko och väntade på oss, hihi.

Köpte med oss McDonalds på hemvägen och Isabell fick sitt första alldeles egna Happy Meal. Utan kryddor på :)
Dessvärre åt hon nästan ingenting utan gnällde och var allmänt nere. Febern hade kommit tillbaka :(
Nu sitter hon här och ser så ynklig ut...hoppas det i alla fall är nåt som går över fort!

Här är vårat sko "klipp"! Tripp, trapp och trull...mina överst, sen Felicias och sist Isabells.


Kommentarer
Postat av: Cillidill

ÅÅ vad fina, vill med ha fina skor. Men en fattig student får snällt vänta med sånt.. kramen ;-)

2009-04-07 @ 22:00:19
URL: http://cillidills.blogg.se/
Postat av: Livet Som Sofie

Jaa, vi är jättenöjda med våra skor :)

Fattig student...tom då har man råd att handla på skopunkten :) Skämdes nästan när jag insåg att mina Diesel skor kostar 400 kr mer än dom här sju paren tillsammans...

Passa på och shoppa där, du får ju tre par fast du behöver bara betala för två! Sånt är bra :)

Kram

2009-04-07 @ 23:14:04
Postat av: BM401

Verkligen fina skor. Priset var ju jättebra för alla skor tillsammans. Etersom de är så billiga behöver man inte ha dåligt samvete om man köper skor "lite" ofta.

2009-04-08 @ 12:09:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0