Hockeymatch

Herregud!! Är faktiskt besviken LHC! Vilket jävla skitspel, rent ut sagt. Faktum är att det är alldeles för många matcher som spelas. Som det är nu behöver LHC kanske vinna varannan match och ändå ha chans att vinna totalt. Det innebär att dom kan gå på halvfart i många matcher och inte anstränga sej så mycket. Men fy fasen vad dom matcherna blir trista att kolla på! För att citera min pappa: "Det här var den sämsta match jag någonsin sett!" Kan nästan hålla med honom, men sist jag var på plats i Cloetta Center när vi mötte Modo...det var värre!! Det är lite tråkigt när man betalar för att hejja fram sitt lag och sen märker att dom inte riktigt tar det på allvar. Man vill ju se att laget gör sitt bästa, inte håller på att fjanta runt, eller hur?! Till sist måste jag faktiskt lägga fram en önskan... BYT UT MÅLVAKTEN!!! Som Felicia skulle ha sagt, han suger!


Niklas är iaf nöjd, SSKare som han är...får väl försöka glädjas med honom...


Kommentarer
Postat av: Vi har ett SM-guld, hur manga har ni....

LHC ? Ett hopkopt hockeybockeygang fullproppat med massa medgangssupporters. Bjorkloven, det ar hockeylirare det. Eller Wilkes-Barre/Scranton Penguins, minst tva fighter per match och varldens mest irriterande maskot. Skickar julklappstips plus adress pa facebook senare.

Skrivet av Vi har ett SM-guld, hur manga har ni.... 2008-12-12 kl 01:38

2009-03-01 @ 02:18:20
Postat av: Livet Som Sofie

Missnorpan svarade 12 december 2008 klockan 11:16:

Hehe...björklöven...jaaa dom har nyss fallit ner från träden :) Ser fram emot julklappstipsen...börjar bli hög tid att skicka snart.

2009-03-01 @ 02:18:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0