24 barn...

Japp, så många har jag haft hand om i dag...med lite hjälp (tack gode gud), Felicias farmor och kusin var gulliga och ställde upp och Felicias morfar hjälpte till att städa. Vilken super LYCKAD kväll det blev!! Kanon roligt disco och Felicia är mer än nöjd :) Är så glad att jag hyrde gympasalen på skolan, för herregud vad 24 barn kan härja runt, haha. Dansat har dom gjort i massor och en hel del korv med bröd gick det åt! Chokladbollar, 2 påsar chips, 3 ½ påsar popkorn, 13 liter läsk och en del annat godis gick åt som smör i solsken. Givetvis blev det även varsin godispåse på slutet, viktigast av allt! Vi hade danstävling och en tävling där man har en ballong knuten runt benet längst ner vid foten. Sen gäller det att panga ballongen för dom andra och vara sist kvar med sin ballong...men gympasalen är stor så det tog tid! Efter ett tag fick vi spärra av en yta dom fick röra sej på och när det var jämna par kvar övergick vi till att dom två och två fick KRAMA sönder ballongerna, så det blev två vinnare varav Felicia var en. Vi skulle även haft en tredje tävling, men hux flux var klockan kvart i åtta och discot var snart slut! Tiden gick så fort! Felicia hade inte hunnit öppna sina paket än och det var många...så sista kvarten gick åt till det och drog över lite på tiden :) Som sagt, en riktigt lyckad kväll och att så många som 24 av 27 från klassen kunde komma var superroligt :)




 

Många presenter...jättemånga...och Felicia är i extas... :) Tyvärr syns inte alla presenter, tex dvd-filmerna och den fina hästboken...och den enda som kan klandras för det är den som tagit kortet... (jag....)


Nu är jag helt färdig och det börjar bli dags för sängen, prinsessorna sover redan. Måste säga att det var skönt att få något annat att tänka på för en kväll!

Natti natti på er, så hörs vi snart!


 

PS: Måste ju visa er hur duktig min lilla flicka var som hjälpte till att städa efteråt!



Ps igen...ser ni Orben? Kan det vara farmor som kollade till oss?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0