Födelsedagsplanering

Japp, i morgon fyller mamma 55 år och på onsdag blir min "lilla" Felicia 8 år, så jag är i full färd med att planera presenter och tårtor. I morgon ska vi hem till mamma och äta mat och semlor *mums* och såklart så får hon några paket med :)
Sen på onsdag så ska vi vara hemma och fira Felicia och dom enda vi har bjudit hit är Felicias pappa, hans sambo och lillebror Lucas. Felicia har flera gånger sagt att hon tycker det är så synd att hon aldrig får träffa både mamma och pappa på sin födelsedag, så det tänkte vi ändra på i år. Såklart hon ska få det! Så då blir det tårta och paket. Sen ska vi fira med min sida av släkten på lördag hemma hos mamma och pappa eftersom mamma har svårt att ta sej hit pga sin sjukdom och då blir det mer tårta och presenter för både Felicia och mamma.
Jag tycker det är så mysigt med födelsedagar! Fullkomligt älskar det...få köpa paket och slå in fint och så fixa tårta och styra. Sen ska Felicia så klart ha kalas också och i år vill hon bjuda hela klassen...ojojoj! Funderar på ett klassdisco och hyra nån lokal...så kan hon få bjuda på korv med bröd och glass till efterrätt kanske? Jaa, det tål att tänkas på, för inte blir det billigt att ha kalas på McDonalds, simhallen, bowlinghallen eller liknande...det går totalt bort om hon ska bjuda så många! Vi får prata igenom det lite med hennes pappa och se vad han tycker, så får jag återkomma och berätta hur det blev till slut :)

Kommentarer
Postat av: NETTAN

vad stora tjejerna börjar bli :) Tycker det är helt underbart att felecia kan oc får fira sin födelsedag med båda hennes familjer, tänk om fler kunde ha det så!



Ha en toppen dag.

Skrivet av Nettan 2009-01-13 kl 08:43



Missnorpan svarade 13 januari 2009 klockan 21:54:

Jadu...visst har dom blivit stora! Helt otroligt vad fort tiden går... Håller med fullständigt att det är kanon att hon kan få fira med både mamma och pappa och bonusföräldrar :) Tyvärr jobbar dock bonusmamma sent så hon kan inte följa med :( Ha det bäst!

2009-03-01 @ 14:00:38
URL: http://nettiplatts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0