Prenumerera

Ni glömmer väl inte att lägga till min nya blogg på Bloglovin?
Klicka på Bloglovin ikonen längst upp i högra hörnet för att bli prenumeranter. Kanonbra för att ha alla sina "favoritbloggar" på ett samlat ställe och du ser alltid snabbt och smidigt om några nya inlägg skrivits.

Så, vad väntar du på? :D


Kommentarer
Postat av: Nettan

Jätte jätte fin blogg =) Du är sjukt duktig! Det där testet du fråga om, med ålder. Det var nåt skumt med det. Det stog inget om att det kostade. Jag och en kompis gjorde det. Sen senare fick jag ett mail om att testet debiteras med 249 kr??? Mycket konstigt, för det enda man gjorde var att trycka in pers.nr sen svara på frågor. Då skulle man ju kunna trycka in vems som helst nummer och den blir debiterad??? Men jag har inte fått nån räkning alls...än iaf.

livsprognos.se är sidan. Men kolla jätte noga så du inte får betala!? Eller så är det vi som är tröga och inte har fattat :)

Kram på dig

2009-03-01 @ 22:07:41
URL: http://nettiplatts.blogg.se/
Postat av: Livet Som Sofie

Gud vad skumt!!

Jag gjorde ett specialtest och har varken fått mail eller faktura. Gick in på sidan nu och dom är jäkligt fula måste jag säga! Det finns en flik längst upp till höger där det står "pris". Där får man info om att det kostar 249 kr. Men på förstasidan, där man klickar för att göra testet framgår inte på nåt sätt att testet kostar pengar. Tycker du ska ta kontakt med allmäna reklamationsnämnden och be dom granska sidan. Råkade ut för nåt liknande för en tid sen fast då handlade det om ett företag som skickade ut bilvärderingar. Där stog inte heller tydligt nog att det kostade pengar och det var ett antal människor som polisanmält sidan pga detta. Tror det finns en lag som säger att om något kostar pengar, måste det framgå TYDLIGT.

Är jätteledsen för att det blev så här :( Ska skriva en varning i inlägget eller ta bort det! Testet jag gjorde var ett erbjudande, så det är nog därför det inte debiterades.

Kram Sofie

2009-03-01 @ 22:54:32
URL: http://livetsomsofiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0