Äntligen...



Då har jag äntligen fått tummen ur och inhandlat en ny mobiltelefon :D
Det blev en Sony Ericsson w595 Flower, lovely!!
Hittar ingen bra bild på nätet som går att kopiera, så ni får hålla tillgodo med den här pyttlilla...
Eller gå in på [phonehouse.se] och titta lite närmare, den är verkligen superfin :)

Sony Ericsson W595

Sony Ericsson W595 är en musikmobil med stereohögtalare, 3,2-megapixelkamera och dubbla hörlursuttag.
Sony Ericsson W595 är en musikmobil som låter dig dela musiken med dina vänner. Det finns inbyggda stereohögtalare och lyssnar du på något riktigt bra kan din kompis ansluta sina hörlurar till din W595. Du kan också lyssna trådlöst via Bluetooth med A2DP. Det finns också en kamera på 3,2 megapixlar och möjlighet att utöka minnet med hjälp av minneskort. Surfa obehindrat med 3G-uppkoppling. Dessutom medföljer en USB-kabel och en stereoheandsfree (HPM-64d).

Vi sprang även på morbror Janne och moster Gittan som även dom var ute efter att shoppa ny mobil :)

Vi passade också på att åka förbi och kika lite på tapeter och en aning klokare blev jag allt. Ska ta med Niklas i morgon så han får säga sitt, så får vi se sen. Felicia gjorde i alla fall klart att hon minsann vill ha likadan fondtapet som lillsyrran! Och det oavsett vad vi väljer till henne! Söta dom är ibland dom små, haha.
Efter att även ha shoppat lite strumpor till Isabell och ett set med små racketar och boll till Felicia var klockan helt plötsligt massor. Så därför blev det kvällsmat på [Chili], barnen fick pannkakor och jag tog en wook med nudlar, räkor, kyckling och grönsaker. Himelskt gott som alltid där!



Nu är det hög tid att plocka iordning här hemma inför morgondagen, så vi slipper yra runt i morgon bitti och leta efter Felicia skolsaker...vi är inte direkt morgonpigga någon av oss här...




Kommentarer
Postat av: Ullis

Vilken söt telefon!! Kollade på sidan du länkade till, fick man med tillbehören oxå?

2009-05-04 @ 22:06:16
Postat av: Mikaela

Hejsan

Sökte via google och hamnade här hos dig.. Är inne på att införskaffa en likadan mobil (W595 flower) så bara undrar vad du tycker om den? Var inne på en annans blogg också och hon sågade den totalt..

Tacksam för svar

//Mikaela

2009-06-28 @ 09:26:49
URL: http://mikaelasv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0